Kan jeg tilføje forskellige bankkonti til min huslejeopkrævning?

Har du under dine indstillinger tilknyttet din MobilePay til din huslejeopkrævning via BoligPortal, vil du under hver huslejeopsætning kunne vælge, hvilket betalingssted (konto på din virksomhedsbruger hos MobilePay) huslejebetalingen skal gå ind på.

*Husk først at tilføje dine forskellige bankkonti i dine indstillinger hos MobilePay.

Under hvert nye huslejeopsætning vil du efterfølgende kunne vælge, hvilken bankkonti, betalingen skal sættes ind på.

1. Påbegynd huslejeopsætning, som du plejer. Læs mere om hvordan her

2. Når adresse er indtastet/valgt, kan du under punktet 'MobilePay' vælge, hvilken af dine oprettede betalingssteder hos MobilePay, huslejen automatisk skal overføres til.

Klik blot på det viste betalingssted og vælg den ønskede konto i menuen.

*Kontakt MobilePays kundeservice direkte ved spørgsmål til betalingssted eller vejledning i, hvordan du tilføjer, fjerner eller redigerer betalingssteder. BoligPortal kan ikke vejlede i denne del.