Hvordan laver jeg en BoligAgent for et større område?

Når du søger via kortfunktion på BoligPortal, kan du oprette en BoligAgent for et større område.

Du finder kortet ved at vælge din foretrukne kategori på forsiden. Herefter klikker du på Kort

Du kan nu zoome ud eller ind til det ønskede område og vælge din ønskede boligtype, maksimale husleje, størrelse, antal værelser, lejeperiode, overtagelsesdato og andre features.

Herefter klikker du på BoligAgent

Du kan sagtens have flere BoligAgenter, og du kan derfor lave flere søgninger for større eller mindre områder og lave en BoligAgent for hver af disse.