Hvordan forlænger jeg min BoligAgent?

Når du opretter en BoligAgent på BoligPortal, er den aktiv i 6 måneder. En uge før din BoligAgent udløber, sender vi en påmindelse via mail om, at du skal forlænge din BoligAgent, hvis du ønsker at beholde den.

Når du har en BoligAgent, får du automatisk mails, når der kommer nye lejemål, der passer til din gemte søgning. Hvis du fortsat ønsker at holde dig opdateret på lejemarkedet i dit område, skal du derfor forlænge din BoligAgent.

Du kan enten forlænge din BoligAgent ved at klikke på Fortsæt til dine BoligAgenter i mailen eller ved at logge ind på BoligPortal.dk, klikke på dit navn eller billede i øverste højre hjørne og vælge BoligAgenter.

Du skal forlænge hver enkelt BoligAgent. Dette gør du ved at klikke på Forlæng udløbsperiode til...

Din BoligAgent er nu forlænget, og vi sender dig endnu engang en mail en uge før, den udløber næste gang.