Kan jeg søge for større områder?

Du kan søge for større områder ved at bruge vores kortfunktion.

Du finder kortet ved at vælge din foretrukne kategori på forsiden. Herefter klikker du på Kort

Du kan nu zoome ud eller ind til det ønskede område og vælge din ønskede boligtype, maksimale husleje, størrelse, antal værelser, lejeperiode, overtagelsesdato og andre features.

Du opretter en BoligAgent for søgningen ved at klikke på BoligAgent

Hvis du ønsker at se kortresultaterne på liste i stedet for på kortet, klikker du på Tilbage til liste. Du vil nu få vist boliger for Område valgt på kort.