Kan BoligPortal give mig en bolig?

BoligPortal hverken udlejer eller formidler boliger. Vi er et annonceringsmedie, der hjælper boligsøgende og udlejere med at finde hinanden. Vi kan derfor ikke give dig en bolig.

Du kan søge efter bolig på BoligPortal.dk. Du kan målrette din søgning ved at angive forskellige filtre. Dette gør du ved at vælge dit ønskede område, ønskede boligtype/boligtyper, maksimale husleje, antal værelser, ønskede lejeperiode mm.

Du kan gemme din søgning, og få tilsendt mails om nye boliger, der matcher dine kriterier i dine søgninger - denne service er helt gratis. Du kan gemme din søgning ved at klikke på den lille hvide cirkel ud for BoligAgent for denne søgning

Hvis du er interesseret i et lejemål, skal du tage kontakt direkte til udlejer gennem annoncen ved at klikke på Skriv til udlejer. Hvis udlejer har telefonnummer på annoncen, kan du få det vist ved at klikke på den hvide knap med to tal og seks krydser.

*For at tage kontakt til udlejere, skal du oprette en bruger og købe adgang. Abonnementet giver mulighed for at tage kontakt til alle de udlejere, du vil.