Hvad er et Pro-abonnement og hvorfor skal jeg vælge det?

BoligPortal Pro abonnementet er for dig, der som udlejer har brug for ekstra fordele og funktioner, der kan gøre din boligadministration mere professionel.

Som udgangspunkt har du adgang til en række gratis værktøjer i forbindelse med din udlejning og administration af boliger. Du kan gratis annoncere din bolig samt udarbejde digitale lejekontrakter og foretage digitale flyttesyn.

Som basisbruger har du adgang til de mest nødvendige funktioner til annoncering og administration af dine lejemål. Hvis du opgraderer til BoligPortal Pro vil du få adgang til en række funktioner, der kan effektivisere og optimere din boligadministration yderligere.

Med BoligPortal Pro åbner du for uddybende markedsanalyser. Abonnementet vil samtidig give dig adgang til en række tilføjelser til både den digitale lejekontrakt og det digitale flyttesyn.

Du kan få et overblik over alle fordele og funktioner her.