Hvordan køber jeg et BoligPortal Pro-abonnement?

Hvis du ønsker adgang til funktioner, der gør din boligadministration mere professionel og effektiv, kan du tilkøbe vores BoligPortal Pro abonnement. Du kan købe abonnementet ad flere veje.

1. Køb BoligPortal Pro under Køb og abonnement:

Går du til Køb og abonnement og vælger fanen Abonnement, kan du tilkøbe BoligPortal Pro ved at klikke på den røde linje Opgrader til BoligPortal Pro.

Når du klikker her, bliver du sendt videre til en side, hvor du kan læse mere om de fordele og ekstra funktioner, der følger med et BoligPortal Pro abonnement. Du kan læse mere om alle fordelene ved et Proabonnement her.

Hvis du ønsker at opgradere fra Basis til Pro, skal du klikke på den blå boks Opgrader nu, som vist på billedet nedenfor.

Herefter gennemgår du blot betalingsflowet, hvorefter abonnementet vil være igangsat.

2. Køb BoligPortal Pro i forbindelse med udfyldning af lejekontrakt eller flyttesyn:

Hvis du er i gang med at administrere en lejekontrakt eller et flyttesyn, kan du tilkøbe BoligPortal Pro ved at klikke på et af de funktioner markeret med en blå PRO-boks.

Når du klikker her, popper følgende vindue op, hvor du har mulighed for at læse mere om fordelene eller klikke på Oprader til BoligPortal Pro for at købe abonnementet.

Herefter gennemgår du blot betalingsflowet, hvorefter abonnementet vil være igangsat. Du vil automatisk blive sendt tilbage til siden igen, og allerede indtastet oplysninger på lejekontrakten/flyttesynet vil være gamt.

3. Køb BoligPortal Pro i forbindelse med markedsanalyser

Hvis du er oprettet som verificeret virksomhed på BoligPortal, har du mulighed for at tilkøbe BoligPortal Pro under Markedsanalyser. Her vil nogle analyser være tilgængelige for basisbrugere, mens andre kræver et BoligPortal Pro abonnement.
*Er du ikke verificeret virksomhed og ønsker at høre mere om, hvordan du bliver det? Kontakt kundeservice her.

For at tilkøbe BoligPortal Pro skal du klikke på de markedsanalyser, som er markeret med en blå PRO-boks.

Når du klikker her, bliver du sendt videre til en side, hvor du kan læse mere om de fordele og ekstra funktioner, der følger med et BoligPortal Pro abonnement. Du kan læse mere om alle fordelene her.

Hvis du ønsker at opgradere fra Basis til Pro, skal du klikke på den blå boks Opgrader nu, som vist på billedet nedenfor. Herefter gennemgår du blot betalingsflowet, hvorefter abonnementet vil være igangsat.