Hvordan får jeg BoligPortals flyttesynsapp til at opdatere automatisk?

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at din flyttesynsapp hele tiden er opdateret. Derfor kan du med fordel slå automatisk opdatering af dine apps til på din smartphone. På denne måde er du sikker på, at du altid oplever den bedste ydeevne.

Apple (iPhone eller iPad)

Hvis du bruger BoligPortals flyttesynsapp på enten iPad eller iPhone, kan du slå automatiske opdateringer af apps til ved at gå ind i Indstillinger. Herefter skal du vælge App Store og slå Appopdateringer til. Dine apps vil nu opdateres automatisk. Du kan læsere nærmere i Apples egen guide.

Android

Hvis du bruger BoligPortals flyttesynsapp på en Androidtelefon eller -tablet, kan du slå automatiske opdateringer af apps til ved at åbne Google Play Butik. Herefter trykker du på profilikonet i øverste højre hjørne. Nu vælger du Indstillinger, klikker på netværksreferencer og vælger Opdater apps automatisk. Du vil blive bedt om at vælge, hvorvidt apps må opdateres både via Wi-Fi-netværk og mobildata, eller udelukkende via Wi-Fi-netværk. Alle dine apps opdateres nu automatisk.

Som Adroid-bruger har du også mulighed for at slå automatisk opdatering til udelukkende for BoligPortals flyttesynsapp. Dette gør du ved at åbne Google Play Butik. Herefter trykker du på profilikonet i øverste højre hjørne. Du vælger nu Administrer apps og enheder og klikker på Administrer. Vælg BoligPortals flyttesynsapp, og klik på Mere på appens infoside. Du kan nu klikke på Aktivér autoopdatering, og BoligPortals flyttesynsapp vil nu opdateres automatisk.

Du kan læse nærmere på Google Plays egen supportside.