Hvordan melder jeg fejl og mangler ind til min udlejer?

Når din udlejer har valgt, at du skal indberette fejl og mangler via BoligPortal, modtager du en e-mail og SMS med et link til at indberette fejl og mangler.

For at indrapportere en fejl eller mangel klikker du på Indrapportér mangler i mailen eller på linket i SMSen. Du kommer nu ind på BoligPortals hjemmeside og kan indrapportere fejl og mangler ved at klikke på Tilføj fejl/mangler

Når du har indberettet en fejl/mangel, modtager du en kvittering på mail på, at fejlen/manglen er oprettet i rapporten.

Når fejl- og mangel-perioden er udløbet, modtager du en samlet fejl- og mangelliste på mail. Din udlejer modtager også en samlet fejl- og mangelliste på mail.

*Udlejer kan løbende følge med i din oprettelse af fejl og mangler på lejemålet. Du vil også få vist et løbende overblik, når du går ind for at tilføje fejl/mangler.

*Har du spørgsmål til fejl og mangler, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til din udlejer.