Lejer fik ikke underskrevet flytterapporten ved synet - hvad gør jeg?

Hvis lejer glemmer at underskrive flytterapporten til flyttesynet, kan du og lejer mødes og underskrive flytterapporten.

Er dette ikke muligt, kan du i stedet vælge Nej, er ikke tilstede under Lejeroplysninger.

Næstede lejer at underskrive? Så følg i stedet denne guide.

Når du herefter klikker på Send og afslut, sendes flytterapporten til lejer/fraflytter på SMS og e-mail. E-mailen har titlen Flytterapport: Bekræft modtagelse, og i den beder vi lejer/fraflytter om at bekræfte modtagelsen af flytterapporten på e-mail direkte til dig.

*Hvis lejer/fraflytter ikke bekræfter modtagelse af rapporten på e-mail, er det vigtigt, at du sender rapporten fysisk til deres adresse med afleveringsattest indenfor 14 dage efter gennemført syn.