Kan jeg få besked, når lejer har underskrevet lejekontrakten?

Du har mulighed for modtage en besked, når din lejer har underskrevet lejekontrakt, hvis du har et pro-abonnement. Hvis du for eksempel ønsker at underskrive lejekontrakten til sidst, det vil sige efter lejer har underskrevet, kan du vælge denne funktion i forbindelse med oprettelsen af lejekontrakten, hvormed du automatisk vil få besked på mail, når lejer har underskrevet.

I udfyldelsen af lejekontrakten gå til punktet Gennemse og færdiggør. Her klikker du på Udlejer skal underskrive til sidst, under Underskrift af lejekontrakt og bilag.

Efter at du har sendt kontrakten til underskrift, og lejer har underskrevet, vil du automatisk modtage en mail med besked herom. *I denne mail, står der "Hej udlejer", i din mail vil det navn, du har anført under Udlejeroplysninger naturligvis fremgå i stedet.

Du kan nu selv underskrive kontrakten, som den sidste, ved at klikke på Underskriv i mailen, eller gå til lejekontrakten på din BoligPortal bruger og underskrive.