Kan jeg tilføje mit eget logo/virksomhed til lejekontrakten?

Du har mulighed for at tilføje dit eget logo og virksomhedssignatur på de emails der sendes afsted vedrørende lejekontrakter under Indstillinger og Branding. Her vælger du blot Benyt egen branding.

Du kan nu uploade dit firmas logo, samt angive den signatur, som skal bruges i alle e-mails, der sendes fra din bruger.

Alle oplysningerne, du angiver, kommer til at fremgå af signaturen i dine e-mails. Dette gælder både fremsendelse af lejekontrakt og flyttesyn