Kan jeg tilføje mit eget logo/virksomhed til lejekontrakten?

Du har mulighed for at tilføje dit eget logo og virksomhedssignatur på de emails der sendes afsted vedrørende lejekontrakter, hvis du som udlejer har et pro-abonnement.

Når du har et pro-abonnement, kan du gå ind i Indstillinger og vælge Branding. Her vælger du Benyt egen branding.

Du kan nu uploade dit firmas logo, samt angive den signatur, som skal bruges i alle e-mails, der sendes fra din bruger.

Alle oplysningerne, du angiver, kommer til at fremgå af signaturen i dine e-mails. Dette gælder både fremsendelse af lejekontrakt og flyttesyn