Er der en nemmere måde, jeg kan tilføje egen §11?

Du kan nemt benytte dig af din egen §11, hvis du har et pro-abonnement

Når du er i gang med at oprette og udfylde en lejekontrakt på BoligPortal kan du under punktet Særlige vilkår (§11) klikke på Benyt egen §11. Her klikker du på Gennemse, for at vælge og uploade din egen §11.

*Hvis du ikke allerede har et pro-abonnement, vil du blive bedt om at oprette ét, når du klikker på funktionen.

Bemærk, at de informationer, som tidligere er udfyldt i forbindelse med "BoligPortals §11", nu ikke vil blive taget i brug, efter du har benyttet din egen §11.

*Fortryder du dit valg, vælger du blot at gå tilbage ved at klikke på Benyt BoligPortals §11.