Kan jeg ændre antal dage til underskrift for lejer?

Du har mulighed for at ændre lejers antal dage til at underskrive kontrakten, hvis du som udlejer har et pro-abonnement
*Du har som udlejer altid 30 dage til at underskrive lejekontrakten.

I BoligPortals lejekontrakt er det standard, at lejer har 7 dage til at underskrive lejekontrakten, efter den er sendt til underskrift. Hvis du som udlejer har et pro-abonnement, har du dog mulighed for selv at vælge de antal dage, lejer(ne) har til at underskrive kontrakten, hvis du for eksempel ønsker en kortere eller længere periode.

Det har du mulighed for at ændre i udfyldelsen af lejekontrakten ved det sidste punkt Gennemse og færdiggør (samme sted, hvor du sender kontrakten til underskrift), under feltet Underskrift af lejekontrakt og bilag. Klik her på Vælg selv antal dage, og klik efterfølgende på -/+ alt afhængig af, om du ønsker færre eller flere dage til at underskrive kontrakten.

*Har du valgt at tilføje din egen lejekontrakt til underskrift, har du samme mulighed for at ændre i lejers antal dage til at underskrive kontrakten.

Du kan også vælge automatisk at få besked, når lejer har underskrevet lejekontrakten.