Kan man oprette lejekontrakter på BoligPortal uden at have en annonce?

Det er ikke et krav, at du i forvejen annoncerer på BoligPortal eller bruger BoligPortals flyttesyn for at oprette lejekontrakter.

Du kan frit administrere lejekontrakter, flytterapporter og huslejeopkrævning på BoligPortal uden at gøre brug af de andre funktioner. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at annoncere dit lejemål. Alle funktioner er som udgangspunkt gratis.

Når du skal oprette en lejekontrakt og ikke i forvejen har annonceret et lejemål, skal du til en start blot indtaste det relevante lejemåls adresse, og så er du i gang med din lejekontrakt.