Min lejer er ikke en del af den digitale verden - hvad gør jeg?

Da lejekontrakter på BoligPortal er digitale og udfyldes samt underskrives digitalt, forudsætter det, at din kommende lejer har en e-mailadresse/smartphone for at kunne modtage og underskrive lejekontrakten.

Har din lejer ikke en e-mailadresse, er det derfor nødvendigt, at personen får oprettet én.

Hvis din lejer har en e-mailadresse, men er fritaget for NemID eller MitID, er det muligt at underskrive Uden digital signatur. I så fald skrives der under på skærmen. Denne mulighed kan du vælge, når du Gennemser og færdiggør lejekontrakten.