Hvordan tilføjer jeg andre udbedringsmuligheder?

Du har mulighed for at tilføje dine egne udbedringsmuligheder, hvis du som udlejer har et pro-abonnement.

Når du har et pro-abonnement, kan du gå ind i Indstillinger og vælge Flyttesyn. Her har du mulighed for at tilføje og fjerne egne udbedringsmuligheder.

Herefter opretter og afholder du flyttesynet, som du plejer. Når flytterapporten er underskrevet af både du og lejer, vil du modtage den færdige flytterapport.
*Under Indstillinger vil du også kunne vælge at flytterapporten automatisk bliver vedhæftet i din mail.