Hvordan tilføjer jeg andre udbedringsmuligheder?

Du kan tilføje egne udbedringsmuligheder under punktet Flyttesyn i dine Indstillinger

Her har du mulighed for at tilføje og fjerne egne udbedringsmuligheder. Du har også mulighed for at slette standardudbedringer.

Herefter opretter og afholder du flyttesynet, som du plejer. Når flytterapporten er underskrevet af både du og lejer, vil du modtage den færdige flytterapport.
*Under Indstillinger vil du også kunne vælge at flytterapporten automatisk bliver vedhæftet i din mail.