Kan jeg tilføje mit eget logo og virksomhedssignatur til flyttesynet?

Du har mulighed for at tilføje dit eget logo og virksomhedssignatur til dit flyttesyn ved at gå ind i Indstillinger og vælge Branding. Her vælger du Benyt egen branding.

Du kan nu uploade dit firmas logo, samt angive den signatur, som skal bruges i alle e-mails, der sendes fra din bruger.

Alle oplysningerne, du angiver, kommer til at fremgå af signaturen i dine e-mails. Dette gælder både fremsendelse af lejekontrakt og flyttesyn.

*Funktionen vil også træde i kraft, når du gør brug af BoligPortals digitale flyttesyn