Kan jeg tilføje mit eget logo og virksomhedssignatur til flyttesynet?

Du har mulighed for at tilføje dit eget logo og virksomhedssignatur til dit flyttesyn, hvis du som udlejer har et pro-abonnement.

Når du har et pro-abonnement, kan du gå ind i Indstillinger og vælge Branding. Her vælger du Benyt egen branding.

Du kan nu uploade dit firmas logo, samt angive den signatur, som skal bruges i alle e-mails, der sendes fra din bruger.

Alle oplysningerne, du angiver, kommer til at fremgå af signaturen i dine e-mails. Dette gælder både fremsendelse af lejekontrakt og flyttesyn.

*Funktionen vil også træde i kraft, når du gør brug af BoligPortals digitale flyttesyn