Kan jeg få den færdige flytterapport vedhæftet i mailen?

Du har mulighed for at få vedhæftet den færdige flytterapport i mailen, hvis du som udlejer har et pro-abonnement.

Når du har et pro-abonnement, kan du gå ind i Indstillinger og vælge Flyttesyn. Her har du mulighed for at tilvælge Vedhæft flytterapport til email, samt at tilføje og fjerne forbedringsmuligheder.

Herefter opretter og afholder du flyttesynet, som du plejer. Når flytterapporten er underskrevet af både du og lejer, vil du modtage den færdige flytterapport vedhæftet i mailen.

Du har også mulighed for at tilføje kopimodtagere som pro-abonnent. Dette gør du under Detaljer om synet ved at klikke på Tilføj kopimodtager. Det betyder, at flyttesynene + vedhæftede dokumenter automatisk videresendes til denne e-mailadresse.