Kan jeg få den færdige flytterapport vedhæftet i mailen?

Du har mulighed for at få vedhæftet den færdige flytterapport i din mail ved at aktivere funktionen under punktet Flyttesyn i dine Indstillinger.

Her har du mulighed for at tilvælge Vedhæft flytterapport til email, samt at tilføje og fjerne forbedringsmuligheder.

Herefter opretter og afholder du flyttesynet, som du plejer. Når flytterapporten er underskrevet af både du og lejer, vil du modtage den færdige flytterapport vedhæftet i mailen.

Du har også mulighed for at tilføje kopimodtagere, hvor flyttesynet automatisk bliver videresendt til den indtastede e-mailadresse. Dette gør du under Detaljer om synet ved at klikke på Tilføj kopimodtager. Det betyder, at flyttesynene + vedhæftede dokumenter automatisk videresendes til denne e-mailadresse. Du kan tilføje så mange e-mails, du har behov for.