Kan man underskrive flyttesynet med NemID?

Det er ikke muligt at underskrive flyttesynet med NemID.

Du og lejer skal underskrive flyttesynet på lokationen, når flyttesynet er færdiggjort.

Det er således ikke muligt at underskrive lejemålet på anden måde end ved fysisk tilstedeværelse.

Når du har udfyldt ind- eller fraflytningsrapporten, skal både du og lejer underskrive den på din tablet/telefon ved brug af en finger på skærmen, ligesom når du modtager en pakke.

Når du som udlejer har underskrevet, sendes ind- eller fraflytningsrapporten automatisk til din lejer på SMS og e-mail, så lejer har mulighed for at gennemgå rapporten på sin egen enhed inden underskrift. Din lejer skal herefter kvittere for modtagelsen af rapporten ved at underskrive rapporten på din tablet/telefon.

*Husk, at lejeren ikke kan underskrive gennem mailen eller andre steder end på dit device, når I står ude til flyttesynet.

Hvis lejer ikke er tilstede til fraflytningssynet, eller hvis lejer ikke ønsker at underskrive rapporten, kan du angive dette til synet, og lejer vil herefter blive bedt om at bekræfte for modtagelsen via email.