Hvad gør jeg, hvis lejer ikke vil underskrive flytterapporten?

Hvis lejer ikke ønsker at bekræfte modtagelsen af flytterapporten til synet, vælger du Lejer afviste under Afslut, underskriv og send, og herefter Send og afslut.

Herefter sendes flytterapporten til lejer/fraflytter på SMS og på e-mail. E-mailen har titlen Flyttesyn: Bekræft modtagelse, og i den beder vi lejer/fraflytter om at bekræfte modtagelsen af flytterapporten på e-mail direkte til dig.

*Hvis lejer/fraflytter ikke bekræfter modtagelse af rapporten på e-mail, er det vigtigt, at du sender rapporten fysisk til deres adresse med afleveringsattest indenfor 14 dage efter gennemført syn.