Hvordan sætter jeg hurtigst standen på flere enheder?

Du kan enten sætte stand på alle enheder i hele lejemålet eller på alle enheder i de enkelte rum i lejemålet.

Hvis du vil sætte stand på alle enheder i hele lejemålet, skal du under Gennemgang af rum klikke på Sæt stand på alt

Du vælger nu den stand, du ønsker, og klikker på Sæt stand

Ønsker du at ændre standen på alle enheder i det enkelte rum, skal du først klikke på rummet (f.eks. Soveværelse) og herefter følge ovenstående guide.

Hvis du ønsker at sætte stand på en enkelt enhed på lejemålet, kan du følge denne guide.