Hvordan sætter jeg stand på en enhed i flyttesynet?

Du kan vælge at sætte standen for en eller flere enheder. For at ændre standen på en enkelt enhed skal du vælge det rum, hvor du vil ændre en enheds stand under Gennemgang af rum.

Ud for alle enheder står der Ny. For at ændre standen, klikker du på knappen Ny og vælger ønsket stand.

Herefter vil den valgte stand fremgå af oversigten.

*Hvis du ønsker at sætte standen for alle enheder på hele lejemålet eller alle enheder i de enkelte rum, kan du følge denne guide.