Hvordan opretter jeg en fejl i flyttesynet?

I flyttesynet kan du oprette en fejl ved at klikke på rummet, hvor fejlen skal oprettes, under Gennemgang af rum.

Du kan nu enten klikke på Opret fejl eller klikke på + under Fejl ud for den enhed, fejlen skal oprettes på. Hvis enheden ikke fremgår af listen, klikker du på Tilføj enhed, og tilføjer enheden, inden du opretter fejlen.

Du kan nu beskrive fejlen, vælge udbedringstype, hvem der skal hæfte for fejlen samt tage billeder af fejlen. Herefter klikker du på Opret fejl, og fejlen fremgår nu inde på fejloversigten.

*Hvis du har brug for at oprette samme fejl på flere enheder ad gangen, kan du følge denne guide.