Hvordan opretter jeg fejl på flere enheder/på tværs af rum?

Du kan let oprette samme fejl til flere enheder på én gang. Dette kan eksempelvis være brugbart, når du skal registrere maler- og gulvarbejde eller rengøring på tværs af alle rum.

Du opretter dem ved at klikke på Opret fejl under Gennemgang af rum i flyttesynet

Under Vælg type af enhed klikker du på Eller vælg flere enheder

Du kan nu vælge f.eks. loft, vægge, gulv, træværk, radiatorer og vinduer på en eller flere enheder på tværs af rum. I dette eksempel skal der laves fuldt malerarbejde i stuen, og udlejer vælger altså loftvægge, træværkvinduerradiatorer og døre og karme

Når du har valgt alle de enheder som fejlen skal oprettes på, klikker du på Næste. Herefter kan du vælge udbedringstype, hvem der skal hæfte for fejlen, beskrive fejlen samt tage billeder af fejlen på de valgte enheder.

mceclip3.pngNår du er færdig med at udfylde felterne og tilføje billeder, klikker du på Opret fejl, og du vil herefter kunne se fejlene på de enkelte rum i oversigten Gennemgang af rum.