Hvordan kopierer jeg et flyttesyn, så den har samme opsætning med rum og enheder?

Du kan både kopiere en kladde på et flyttesyn og et færdigt flyttesyn. Under Flyttesyn klikker du på de tre prikker ud for den rapport, som du gerne vil kopiere, og vælger Duplikér

*Hvis du har et tidligere færdiggjort flyttesyn på samme adresse, vil systemet automatisk vælge samme opsætning, når du vælger lejemålet under Opret flytterapport mceclip0.png

Herefter vælger du hvilket lejemål, den duplikerede rapport skal oprettes på, og om det er et indflytnings- eller fraflytningssyn. Du har nu en kladde på et flyttesyn på lejemålet, og du kan foretage synet, som du plejer.

*Hvis du skal foretage et fraflytningssyn på et lejemål, hvor du tidligere har lavet indflytningssyn BoligPortal, kan du også blot klikke Opret fraflytning. Systemet opretter nu et fraflytningssyn på samme adresse med de samme rum og enheder.