Er der en begrænsning på billeder i et flyttesyn?

Der er ingen begrænsning på hvor mange billeder, du kan vedhæfte din flytterapport, når du foretager et flyttesyn via BoligPortals app eller hjemmeside. Du kan derfor sagtens dokumentere stand og eventuelle fejl på alle enheder i et lejemål med billeder.

Alt efter hvor mange billeder, du vedhæfter, vil systemet dog blive langsommere, når du uploader billeder til en enhed på hjemmesiden eller i appen.
*Oplever du at billedeupload generelt er langsomt, kan det skyldes problemer med internetforbindelsen på lejemålet.