Hvordan åbner jeg et flyttesyn i Flyttesynsappen?

Du kan åbne et flyttesyn på BoligPortals app på to forskellige måder.

1. Ved at logge ind på din BoligPortal-bruger på flyttesynsappen. Her indtaster du blot e-mailadresse og adgangskode til din bruger.

Du vil derefter have mulighed for at se alle kommende og tidligere flyttesyn, fejl og mangel-rapporteringer samt oprette nye flyttesyn. Systemet vil automatisk opdatere din bruger på websitet ved næste login.

2. Forbereder du flyttesynet på vegne af en anden (f.eks. en vicevært), der skal foretage synet, skal du, når du forbereder flyttesynet på BoligPortals hjemmeside, vælge Gør det muligt at foretage syn via link under Detaljer om synet.

Herefter forbereder du flyttesynet, som du plejer, og sender linket til den repræsentant, som skal foretage synet. Ændringerne vil automatisk være gemt, når linket bliver tilgået for ny.

Når vedkommende står ude til flyttesynet, er det vigtigt at sikre, at de har downloadet appen Flyttesyn BoligPortal.

Først klikkes på Åbn flyttesyn via link, hvorefter linket indsættes. Flyttesynet igangsættes når der klikkes på Åbn flyttesyn

Herefter kan synet foretages og underskrives med lejer ligesom på websitet.

*Lukkes flyttesynet på X øverst i højre hjørne er alle færdiggjorde ændringer naturligvis gemt. For at få adgang til flyttesynet igen, indsættes linket på ny som vist ovenfor.