Hvorfor er hjemmesiden langsom til at tage og vedhæfte billeder under flyttesyn?

Hvis du oplever, at hjemmesiden er lidt langsom til at vedhæfte de billeder, du har taget under flyttesynet, kan det skyldes, at du ikke har en god internetforbindelse på din mobil eller tablet, når du står ude på lejemålet.

Derudover skal hvert enkelt billede uploades enkeltvist, og systemet derfor ikke kan fortsætte synet, før det enkelte billede er blevet uploadet.

Hvis du derimod bruger BoligPortals flyttesynsapp, vil billederne automatisk blive uploadet i baggrunden, så du kan fortsætte synet, selvom billederne ikke bliver vedhæftet med det samme.

Hvis der er mulighed for at tilgå et wifi-netværk på lejemålet, kan dette også afhjælpe problemet.