Hvordan anfører jeg alle rum med samme fejl?

Det er muligt at anføre samme fejl på forskellige enheder og rum.

For at angive fejl i lejemålet skal du i første omgang klikke på Gennemgang af rum under det relevante flyttesyn. Her har du i den blå boks øverst på siden mulighed for at klikke på + Opret fejl.

Gør du brug af flyttesynsappen følges samme steps

Her kan du nu vælge den type enhed, som du ønsker at angive en fejl på. Du kan også klikke på Eller vælg flere enheder. I så fald vil du få vist de forskellige enheder fordelt på lejemålets forskellige rum

På samme måde kan du enten vælge én enhed, eller flere enheder i flyttesynsappen

1. Hvis du i første omgang vælger én af enhederne, vil du efterfølgende kunne vælge, for hvilke rum (f.eks. soveværelse og entré) fejlen på enheden gør sig gældende. Når du klikker på Opret fejl i den blå boks nedenfor, får du mulighed for at beskrive og dokumentere fejlen (f.eks. med billeder).

Du får samme muligheder vist i flyttesynsappen, men her klikker du i stedet på Næste i det blå felt, for at kunne beskrive og dokumentere fejlen

2. Hvis du i stedet klikker på Eller vælg flere enheder, får du mulighed for at se de forskellige enheder under de forskellige rum. Her kan du vælge de enheder (f.eks. vinduer), som har samme fejl. Når du derefter klikker videre, vil du få mulighed for at beskrive og dokumentere fejlen (f.eks. med billeder).

Dette udfyldes på samme vis, hvis man anvender flyttesynsappen