Hvordan opretter/sletter jeg rum/inventar/detaljer i mit flyttesyn?

Alle ændringer af rum/inventar/deltaljer foretager du under Gennemgang af rum.

Her kan du foretage alle ændringer lige fra antal rum til stand og inventar med videre.

For at slette rum/enheder, skal du klikke på de tre lodrette prikker ud fra det element, du ønsker at slette. Her kan du vælge Slet eller Rediger, hvis du i stedet ønsker at ændre i rummets type eller navn.

Gør du brug af flyttesynsappen følger du samme steps

For at oprette rum eller enheder skal du klikke på +Tilføj rum/enhedmceclip2.png

I flyttesynsappen trykker du blot på +

Hvis du klikker på det enkelte rums navn, vil du blive ledt videre til oversigten over rummets enheder, hvor du har de samme muligheder som ovenfor. Her kan du også angive stand og fejl på de forskellige enheder.

Gør man brug af flyttesynsappen følger man samme steps, og har ligeledes mulighed for, at redigere, slette eller tilføje enheder.