Hvordan sætter jeg MobilePay op til min huslejebetaling?

Når din udlejer har opsat din husleje til automatisk opkrævning med MobilePay, vil du modtage en mail og/eller en sms med et link til opsætning af betalingsaftalen via MobilePay.

1. Når du klikker på mailen eller SMS'en på din telefon, vil du automatisk komme til tilmeldingsflowet i din MobilePay-app. Såfremt du tilgår mailen på computeren, vil du først skulle indtaste dit telefonnummer, hvorefter du notificeres i din MobilePay-app - ligesom når du handler online med MobilePay-betaling.

2. Herefter skal du tilgå følgende fire steps, før betalingsaftalen er aktiveret.

*Hvis din huslejebetaling skal trækkes direkte fra din bankkonto i stedet for dit kreditkort, skal du først følge denne guide (som også linkes til i din SMS/mail)

*Du vil ikke blive trukket et beløb ved opsætningen.

3. Din udlejer vil få besked, når du har tilmeldt dig korrekt/hvis du ikke har tilmeldt dig inden for de 14 dage.

4. Herefter vil din husleje automatisk blive opkrævet hver måned/kvartal. Du vil i din MobilePay-app løbende kunne holde øje med betalingsaftalen og se, hvor meget du vil blive opkrævet den følgende måned/kvartal. Dette gælder også, hvis din udlejer har reguleret huslejen, indsat enkeltopkrævninger osv.

*Har du spørgsmål til en konkret huslejebetaling, skal du kontakte din udlejer direkte.