Kan jeg ændre den e-mailadresse, som jeg modtager notifikationer om min huslejeopkrævning på?

Du modtager notifikationer om din huslejeopkrævning på den e-mailadresse, som din profil på BoligPortal er oprettet med. Det er kun muligt at ændre e-mailadressen, som du modtager notifikationer om din huslejeopkrævning på, hvis du ændrer e-mailadressen på hele din bruger.

Du kan ændre din e-mailadresse ved at kontakte BoligPortals kundeservice på mail.

Hvis du ikke ønsker at modtage notifikation om huslejeopkrævning på mail, har du mulighed for at modtage SMS-notifikationer om din huslejeopkrævning.