Kan jeg sætte huslejeopkrævning op uden MobilePay?

Du kan ikke sætte automatisk huslejeopkrævning op uden MobilePay, men du har mulighed for at bruge vores manuelle afstemningsværktøj til at håndtere din huslejebetaling, hvis du modtager husleje via f.eks. bankoverførsel.

Du skal selv manuelt angive, om lejer har betalt sin husleje eller ej, og du kan bruge værktøjet til at se din restance, dine kommende betalinger og hvor meget, du har opkrævet i alt.

*Der vil ikke være noget automatisk ved bankoverførsel, og lejer vil ikke modtage nogle mails eller lignende om værktøjet.

For at lave en manuel huslejeafstemning skal du vælge Bankoverførsler, når du opsætter din husleje

Herefter kan du udfylde husleje, datoer for betalinger og lejeroplysninger. Når du er klar, kan du klikke på Gem huslejeopsætning... for at gemme huslejeopsætningen og påbegynde afstemningen.