Jeg er kommet til at slette en huslejeopkrævning - hvad gør jeg?

Hvis du er kommet til at fjerne en huslejeopkrævning ved en fejl, eller du fortryder din sletning, er du nødt til at stoppe hele huslejeopkrævningen og starte den igen. Det er desværre ikke muligt at foretage enkeltbetalinger via BoligPortal.

1. Du kan fjerne huslejeopkrævningen ved at gå til Husleje under det relevante lejeforhold, eller klikke på Husleje i den blå sidebar og vælge lejeforholdet i oversigten over Kommende betalinger. Her skal du klikke på Stop opkrævning af husleje

Under punktet Vælg hvornår lejer skal betale sin sidste husleje vælger du næstkommende betaling og klikker på Stop opkrævning af husleje

Når huslejeopkrævningen er stoppet, får du i din huslejeoversigt en RØD informationsboks, hvori du bliver informeret om, at opkrævningen af husleje er stoppet.

1.2. Du skal nu starte huslejeopkrævningen igen. Det gør du ved at klikke på Start husleje igen

Her kan du sikre dig, at alle oplysninger er korrekte, og blot angive måneden efter, du angav sidste betaling til at være, da du stoppede opkrævningen.

I dette tilfælde er sidste betaling angivet til at være d. 1. juli 2022. Når huslejeopkrævningen startes igen, skal første betaling derfor være d. 1. august.

2. Hvis du er kommet til at fjerne hele husopkrævningen ved en fejl, skal du klikke på Start husleje igen, sikre at alle oplysningerne er korrekt og klikke Gem huslejeopsætning...

Husk at sikre, at den nye huslejeopkrævning løber fra den rette dato, så du får opkrævet huslejen korrekt ved lejer.

*Vær opmærksom på, at din lejer igen skal tilmelde sig betalingen i MobilePay, når du starter huslejeopkrævningen igen.