Hvordan fjerner jeg en huslejeopkrævning?

Hvis du gerne vil fjerne en enkelt huslejebetaling eller hele huslejeopkrævningen for et lejemål, skal du gå til Husleje under det relevante lejeforhold, eller klikke på Husleje i den blå sidebar og vælge lejeforholdet i oversigten over Kommende betalinger.

1. Ønsker du at fjerne en enkelt måneds huslejebetaling (inklusiv alle tilknyttede betalinger som aconto forbrug og lignende), kan du klikke på de tre prikker i yderste højre side, og vælge Slet betaling

*Bemærk at dette sletter hele den angivne betaling. Hvis du sletter betalingen ved en fejl, eller du fortryder, at du har slettet betalingen, er du nødt til at stoppe hele huslejeopkrævningen og starte den igen. Det betyder også, at lejer skal godkende betalingsaftalen med MobilePay igen.

Ønsker du at tilføje eller fjerne dele af din huslejeopkrævning (f.eks. hvis du giver din lejer rabat på sin husleje, men stadig vil opkræve aconto forbrug og lignende), kan du følge denne guide.

2. Hvis du vil fjerne eller stoppe hele huslejeopkrævningen (alle fremtidige betalinger), skal du klikke på Stop opkrævning af husleje

Du vil blive bedt om at angive hvornår, lejer skal betale sin sidste husleje.

Fraflytter lejer f.eks. ved udgangen af september og har betalt en måneds forudbetalt leje ved indflytning, vælger du augustmåned som sidste måneds betaling. Herefter klikker du på Stop opkrævning af husleje

Når huslejeopkrævningen er stoppet, får du i din huslejeoversigt en RØD informationsboks, hvori du bliver informeret om, at opkrævningen af husleje er stoppet, samt at sidste betaling vil være på den valgte dato (her d. 1. august)

*Bemærk, at det altid er muligt at starte huslejeopkrævningen igen. Ønsker du at starte huslejen igen, skal du klikke på Start husleje igen. Lejer vil i dette tilfælde skulle tilmelde sig betalingsaftalen med MobilePay igen.