Kan jeg tilknytte flere lejere til samme huslejeopkrævning?

Det er ikke muligt at tilknytte flere lejere til samme huslejeopkrævning, så huslejen bliver delt f.eks. i to. Her skal én af lejerne oprette sig.

Når du har opsat en automatisk huslejeopkrævning via BoligPortal, vil alle lejere på lejeforholdet modtage en mail og/eller sms, med link til tilmelding til huslejeopkrævningen via MobilePay.

Det er kun én af lejerne, der kan tilmelde sig huslejeopkrævningen. Når en lejer har tilmeldt sig, kan de andre lejere ikke længere anvende linket.

Du vil som udlejer automatisk få tilsendt en mail samt en sms (såfremt dette er valgt under dine Indstillinger), når lejer har tilmeldt sig korrekt.