Hvordan opretter jeg en automatisk huslejeopkrævning?

Du kan oprette en automatisk huslejeopkrævning under hvert enkelt lejemål eller ved at klikke på Husleje i den blå sidebar og påbegynde din opsætning der.

Du kan enten vælge et eksisterende lejeforhold eller oprette et nyt lejeforhold.

For at du kan oprette en automatisk huslejeopkrævning, skal du tilknytte din virksomheds/erhvervskonto hos MobilePay til din bruger på BoligPortal.

Hvis du endnu ikke har erhvervskonto, skal du oprette en, inden du kan oprette automatisk huslejeopkrævning.

Når du har tilknyttet din MobilePay-erhvervskonto til BoligPortal, kan du vælge at huslejen skal opkræves automatisk via MobilePay, når du opsætter en huslejeopkrævning.

Hvis du allerede har en huslejeopkrævning for et lejemål via bankoverførsel (manuel afstemning) og ønsker, at ændre huslejeopkrævningen til automatisk opkrævning via MobilePay, kan du stoppe huslejebetalingen via bankoverførsel. Herefter kan du starte huslejen igen og vælge, at huslejen skal opkræves automatisk via MobilePay. Læs mere om dette her