Hvordan opretter jeg en engangsbetaling til min huslejeopkrævning?

Har du behov for at tilføje eller modregne et engangsbeløb til en fremtidig huslejeopkrævning, kan du oprette en engangsbetaling til en eksisterende husleje. Det gør du under Husleje på det pågældende lejeforhold.

*Du kan kun tilføje/modregne engangsbeløb på fremtidige betalinger

1. Under Betalingsoversigt klikker du først på de tre prikker i højre side, ud fra den dato for huslejeopkrævning, du ønsker at tilføje et engangsbeløb til.

2. Klik så på Tilføj/modregn engangsbeløb til denne betaling.

3. Vælg herefter, hvilken betalingstype der er tale om, f.eks. Forsamlingshus/fællesareal. >
Hvis du ønsker, at navnet på betalingen skal være anderledes end betalingstypen, kan du skrive dit eget, som i dette eksempel er Leje af forsamlingshus. Til sidst indtaster du beløbet.

Du kan tilføje/modregne så mange engangsbetalinger, du har behov for. mceclip2.png

4. Klik herefter på Tilføj beløb til betaling

Hvis der omvendt er tale om modregning af et beløb, f.eks. hvis du skal tilbagebetale aconto til lejer, følges de samme fire steps som ovenfor. Den eneste forskel er, at der skrives et (-) foran det indtastede beløb, således det i stedet fratrækkes fra den valgte huslejeopkrævning.

Når du har klikket på Tilføj beløb til betaling, vil det fremgå tydeligt under betalingsoversigten, at der er blevet tilføjet eller modregnet et engangsbeløb. *Hvis du holder musen henover Tilføjet eller Modregnet engangsbeløb, vil du kunne se beløbet, samt hvad beløbet dækker over.

*Er du kommet til at oprette beløbet på den forkerte dato, kan du her læse mere om, hvordan du sletter et engangsbeløb: Hvordan sletter jeg en engangsbetaling, som er tilføjet til en eksisterende husleje?