Kan jeg modtage SMS-notifikationer om min huslejeopkrævning?

Hvis du ønsker at modtage påmindelser om manglende huslejebetalinger, så er det muligt at få det tilsendt på både mail og/eller SMS.

*Bemærk, at der kun vil blive sendt påmindelser ud på de lejeforhold, som benytter sig af en automatisk opkrævningsservice, som f.eks. MobilePay.

For at tilmelde dig SMS og/eller mail-notifikationer skal du først logge ind på BoligPortal og herefter klikke på Indstillinger. Under indstillinger vælger du Husleje

Når du har klikket på husleje, scroller du ned i bunden af siden til Påmindelser om manglende betalinger

Her har du mulighed for at sætte flueben ud fra Email og/eller SMS alt afhængig af, hvordan du ønsker at modtage dine påmindelser.

*Husk, at tilføje et telefonnummer, hvis du vælger SMS. Bemærk også, at det ikke er muligt at ændre e-mailadressen, medmindre du får ændret den e-mailadresse, som er tilknyttet din bruger på BoligPortal.

Når du har valgt, hvordan du vil modtage dine påmindelser, skal du huske at trykke på Gem ændringer, således at dine ændringer opdateres til din bruger.