Hvordan tilmelder lejer sig min huslejeopkrævning?

Når du har igangsat den automatiske huslejeopkrævning med MobilePay, vil lejer modtage en mail og/eller en sms med et link til opsætning af betalingsaftalen.

1. Hvis lejer klikker på mailen eller SMS'en på sin telefon, vil de automatisk komme til tilmeldingsflowet i MobilePay-appen. Såfremt lejer tilgår mailen på computeren, vil lejer først skulle indtaste sit telefonnummer, hvorefter de notificeres i deres MobilePay-app - ligesom når de handler online med MobilePay-betaling

2. Herefter skal lejer tilgå følgende fire steps, før betalingsaftalen er aktiveret.

3. Du vil som udlejer automatisk få en mail samt en sms (såfremt dette er valgt under dine Indstillinger), når lejer har fået tilmeldt sig korrekt. Derudover vil det blive vist i huslejeoversigten på lejeforholdet på BoligPortal.

4. Herefter vil huslejen automatisk blive opkrævet hos lejer hver måned/kvartal. Lejer vil på sin MobilePay-app løbende kunne holde øje med betalingsaftalen og se, hvor meget de vil blive opkrævet den følgende måned/kvartal. Dette gælder også, hvis du har reguleret huslejen, indsat enkeltopkrævninger osv.

*Betalingsaftalen skal være godkendt 2 dage før første trækning.