Hvordan tilknytter jeg MobilePay til min huslejeopkrævning via BoligPortal?

Når du har en virksomheds/erhvervskonto hos MobilePay, vil du kunne opsætte automatisk huslejeopkrævning med MobilePay på BoligPortal. For at påbegynde din huslejeopkrævning, skal du dog først tilknytte din erhvervskonto til BoligPortals systemer.

*Bemærk, at du skal være tilknyttet MobilePay-produktet Subscriptions for at kunne opsætte din automatiske huslejeopkrævning via BoligPortal.

1. Under Indstillinger på BoligPortal kan du både læse mere om den automatiske opkrævning samt tilknytte din virksomhedskonto. Klik blot på Tilknyt konto

2. Så vælger du Ja jeg har en MobilePay erhvervskonto, og du vil nu blive videresendt til MobilePays login-side.

*Har du ikke en MobilePay erhvervskonto? Opret en erhvervskonto via MobilePay her. Har du spørgsmål til din erhvervskonto, eller er du i tvivl om noget i forbindelse hermed, henviser vi til MobilePays kundeservice, som du kan træffe her. Du vil også blive sendt direkte til oprettelsesflowet hos MobilePay, hvis du klikker på Nej jeg har ikke en MobilePay erhvervskonto

3. Indtast den e-mailadresse og adgangskode, du bruger på MobilePay.

4. Godkend de krævede MobilePay-løsninger og klik på Ja, tillad

5. Din MobilePay erhvervskonto er nu tilknyttet BoligPortal, og du kan nu igangsætte din automatiske huslejeopkrævning. Læs mere om, hvordan du opretter en automatisk huslejeopkrævning via BoligPortal her.

*Bruger du allerede BoligPortal til manuelt at afstemme din huslejeopkrævning? Så skal du slette igangværende huslejeopkrævning og ændre betalingsformen til MobilePay. Læs mere om hvordan, her.