Hvorfor vises flyttesynet ikke i min kalender (iPhone/iPad)?

Hvis dit flyttesyn ikke vises i din foretrukne kalender, efter du har tilføjet den via BoligPortal kan det skyldes, at du ikke har synkroniseret dine kalendere. Dette problem opstår især på Apple produkter, hvor Apples egen kalenderapp altid er standard.
Det betyder, at du er nødt til at synkronisere dine eksterne kalendere til din iPhones kalender for at kunne se dine fremtidlige flyttesyn på tværs af dine devices.

Fremgangsmåden er som udgangspunkt ens, om du foretrækker Google Kalender, Outlook eller en helt tredje. Her bruges Google som eksempel.

1. Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. klik på Kalender (eller søg den frem øverst i menuen)
  3. Tryk på Konti og såTilføj konto og så Vælg (f.eks.) Google i oversigten
  4. Angiv din e-mailadresse og klik på Næste.
  5. Angiv adgangskoden.
  6. Tryk på Næste og så Gem
  7. Mails, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder synkroniseres nu direkte med din Google-konto. Hvis du kun vil synkronisere din kalender, skal du slå de andre tjenester fra.
  8. Alle dine Google Kalender-begivenheder vil nu også blive vist på Standardkalenderen på din iPhone eller iPad.

OBS: Hvis du bruger via dit firma, skal du ikke vælge Outlook under tilføj konto, men i stedet Microsoft Exchange.