Hvordan tilføjer jeg flyttesyn til min kalender?

Når du har indtastet dato for tidspunkt for flyttesynet, vil du få mulighed for at tilføje det til din kalender.

Hvis du ønsker lejers informationer med i kalenderbegivenheden, skal du blot tilføje disse under Lejeroplysninger i flyttesynet, inden du tilføjer synet til din kalender.

Tilføj flyttesyn til din kalender (iPhone/iPad)
Du kan desværre ikke ændre standardkalender på Apple-produkter. Det betyder, at hvis du bruger andre kalendere (f.eks. google kalender eller outlook), er du nødt til at synkronisere den med Apples kalender. Du kan synkronisere dine kalendere ved at følge guiden nederst i denne artikel.

1. Klik på Tilføj til egen kalender i det valgte flyttesyn.
  2. Nederst til venstre, klikker du på Føj til kalender
  3. Vælg hvilken kalender, begivenheden skal tilføjes til (Kan du ikke se den ønsket kalender - Læs mere her
  4. Klik på OK øverst til højre på din skærm
  5. Dit kommende flyttesyn er nu tilføjet til den ønsket kalender.

Når du har et Apple produkt og bruger forskellige kalendere (f.eks. google kalender eller outlook), kan du med fordel synkronisere dine kalendere, så indflytningssynene vil blive vist på tværs af kalenderne.

Tilføj flyttesyn til din kalender (Android)

1. Klik på Tilføj til egen kalender i det valgte flyttesyn.

2. Når filen er downloadet, klikker du på Åbn

3. Hvis du har flere kalenderapps på din telefon, vil du blive bedt om at vælge, hvilken flyttesynet skal tilføjes på.

4. Når du har valgt din foretrukne app, klikker du på Føj til kalender

5. Flyttesynet vil nu blive vist i din kalender.

Tilføj flyttesyn til din kalender (PC):

1. Klik på Tilføj til egen kalender i det valgte flyttesyn.
  2. Klik på den downloadede fil og herefter på "Gem og luk"
  3. Flyttesynet vil nu blive vist i din kalender.

Tilføj flyttesyn til din kalender (Mac - Applekalender)

1. Klik på Tilføj til egen kalender i det valgte flyttesyn.
  2. Klik på den downloadede fil og vælg, hvilken modtagerkalender, begivenheden skal oprettes under
  3. Klik herefter på OK
  4. Flyttesynet vil nu blive vist i din Apple-kalender.

Du kan synkronisere dine eksterne kalendere (f.eks. google kalender eller outlook) med Apples standard kalenderapp. Denne guide tager udgangspunkt i Google Kalender.

1. Åbn "Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. klik på Kalender (eller søg den frem øverst i menuen)
  3. Tryk på Konti og såTilføj konto og så Vælg (f.eks.) Google i oversigten
  4. Angiv din e-mailadresse og klik på Næste.
  5. Angiv adgangskoden.
  6. Tryk på Næste og så Gem
  7. Mails, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder synkroniseres nu direkte med din Google-konto. Hvis du kun vil synkronisere din kalender, skal du slå de andre tjenester fra.
  8. Alle dine Google Kalender-begivenheder vil nu også blive vist på Standardkalenderen på din iPhone eller iPad.