Hvordan fremhæver jeg min annonce?

Du fremhæver din annonce ved at gå til "Annoncerede lejemål", når du er logget ind på BoligPortal. Her skal du vælge den annonce, du ønsker at fremhæve, og derefter trykke på "Fremhæv din annonce".

Du kommer nu ind på en side, hvor du kan vælge imellem de tre fremhævningsmuligheder.

Hvis du er i tvivl om, hvilken fremhævning, der passer bedst til dit lejemål, kan du altid tage fat i kundeservice på mail, telefon eller facebook messenger eller læse mere om de tre muligheder her.

Bemærk, at købet er et abonnement, og at fornyelsen af fremhævningen sker automatisk efter 14 dage, med mindre du afmelder det inden da.