Hvorfor modtager jeg ikke en nulstillingsmail?

Der kan gå et par minutter, før du modtager en mail til nulstilling af din adgangskode. Hvis du efter 10 minutter fortsat ikke har modtaget mailen, skal du sikre, at du har indtastet den rigtige mail i feltet.

Bemærk, at systemet ikke kan sende en nulstillingsmail, hvis du har skrevet din mail med store bogstaver, eller hvis din bruger er oprettet med facebookforbindelse. I sidstnævnte tilfælde er du derfor nødt til først at fjerne forbindelsen til facebook.