Hvordan underskriver lejer flytterapporten?

Når du har udfyldt ind- eller fraflytningsrapporten, skal både du og lejer underskrive den på din tablet/telefon. I underskriver med fingeren på skærmen, ligesom når du modtager en pakke.

Når du har underskrevet, sendes ind- eller fraflytningsrapporten automatisk til din lejer. Din lejer skal herefter kvittere for modtagelsen af rapporten ved at underskrive dokumentet på din tablet/telefon.

Lejer skal ikke underskrive via mailen, ligesom du måske kender det fra lejekontrakten.