Hvordan underskriver lejer flytterapporten?

Når du har udfyldt ind- eller fraflytningsrapporten, skal både du og lejer underskrive den på din tablet/telefon. I underskriver med fingeren på skærmen på din enhed, ligesom når du modtager en pakke.

*Lejer skal ikke underskrive digitalt på egen enhed eller via sin mail/SMS, ligesom du måske kender det fra lejekontrakten.

Når du har underskrevet, sendes en forhåndsvisning af ind- eller fraflytningsrapporten automatisk til din lejer via mail og SMS. Afvent, at lejer modtager en kopi på enten e-mail eller SMS. Få gerne lejer til at klikke på det modtaget link da dette noteres i rapporten.

Din lejer skal herefter kvittere for modtagelsen af rapporten ved at underskrive dokumentet på din tablet/telefon.