Hvorfor kan jeg ikke logge på app (iOS) med facebook?

Apple tillader desværre ikke, at man kan logge ind med facebookforbindelse på BoligPortals app. Derfor er du nødt til at fjerne din facebookforbindelse, hvis du ønsker at gøre brug af appen. Alternativt kan du benytte dig af webfunktionen på din telefonen i stedet.

Her kommer en guide til, hvordan du gør:

1. På facebook skal du gå i 'Indstillinger' og herefter klikke på 'Apps og websites'
  2. Herefter klikker du på 'Logget på med facebook' og herefter markere den service, der skal disconnectes og vælg 'fjern'
  3. På BoligPortal skal du herefter vælge "glemt afgangskode" for at få tilsendt link til at vælge ny kode.
  4. Hvis du herefter ønsker din e-mail ændret, skal du blot kontakte os med informationer herom. Du er dog nødt til først at fjerne facebookforbindelsen.