Hvordan indhenter jeg fejl og mangler fra lejer?

Du har mulighed for at indhente 14 dages fejl og mangler med vores værktøj til flytterapporter. For at fremsende et link til din lejer til indberetning af fejl og mangler i forbindelse med et indflytningssyn, skal du under Detaljer om synet sætte et flueben ved Indhent fejl og mangler fra lejer under punktet 14 dages fejl- og mangelperiode

Det ser således ud, når man er logget ind på sin bruger via BoligPortal.dk

Udfylder du det i stedet i flyttesynsappen, så følger du samme steps som ovenstående, men i stedet for at sætte et flueben, så skal du klikke på den runde knap, så der kommer et grønt flueben i midten.

Når du har valgt at indhente fejl og mangler fra lejer, skal du også indtaste dato for lejeforholdets startdato i din lejekontrakt. Datoen tager udgangspunkt i indflytningstidspunktet, men der er mulighed for at ændre det, hvis flyttesynet f.eks. afholdes på et senere tidspunkt end indflytningsdatoen. Din lejer vil herfra have præcis 14 dage til at indberette fejl og mangler. Herefter vil linket lukke.

Din lejer vil modtage linket til at indberette fejl og mangler på sin mail samt på SMS.

De eventuelle fejl og mangler vil følge samme struktur, som du i rapporten har sat op i lejemålet (f.eks. i forhold til rum, enheder og inventar).

Efter de 14 dage vil oversigten over fejl og mangler blive sendt til din lejer både på e-mail og SMS. Du vil modtage oversigten på mail.  Du vil også altid kunne finde oversigten under indflytningsrapporten på din profil.